Skifter Lastbil A/S: En loyal og dedikeret samarbejdspartner til transportbranchen!

Begyndelsen af vores rejse

Det hele startede i 1946, da familien Skifter Andersen grundlagde Skifter Lastbil A/S i et lille værksted i Aabenraa. I næsten fem årtier blev Skifter Lastbil A/S drevet af Skifter Andersen-familien, som lagde fundamentet for den pålidelighed og kvalitet, vi er kendt for i dag.

En ny generation

I 1998 overtog Jacob Lund virksomheden som dengang bestod af afdelingerne i Aabenraa og Padborg. Jacob Lund førte Skifter Lastbil ind i det nye årtusinde med investeringer i avanceret værkstedsudstyr, nye it systemer og i år 2000 voksede Skifter lastbil familien med yderligere to afdelinger i henholdsvis Esbjerg og Herning. Denne vækst styrkede vores position på markedet og gjorde det muligt for os at forbedre vores serviceydelser i syd- og sønderjylland samt den vestlige del af jylland.

Skifter Lastbil A/S i dag

I dag består vores Skifter familie af mere end 135 dedikerede medarbejdere fordelt på de fire afdelinger i Aabenraa, Padborg, Esbjerg og Herning. Vi er stadig privatejet, med Morten Lund som vores direktør. Under Mortens ledelse fortsætter vi med at levere ekspertise og fremragende kundeservice, som en autoriseret forhandler af både Volvo og Renault Trucks. 

Vores mission er at blive transportbranchens fortrukne samarbejdspartner ved at levere kvalitets og kundetilpassede lastvogne. Vi levere alt fra et rå chassis og til en komplet færdigbygget lastvogn om det er trækkere, hydrauliksystemer på lastvogne eller komplekse kranopbygninger så kan vi være med hele vejen til et færdig bygget køretøj. 

Vores vision er at blive opfattet som transportbranchens mest attraktive partner og forhandler af lastvogne i Danmark, vi vil være kundes første valg og guide vores kunder til det bedste produkt til lige netop deres transportopgave.

Gennem årene har vi i Skifter lastbil diversificeret vores tjenester. Vi tilbyder i dag salg af nye og brugte lastvogne, udlejning af lastvogne, reparation og vedligeholdelse af Volvo og Renault lastvogne samt trailere, anhængere og kraner. Vi kan også igennem Volvo Finacial Service (VFS) tilbyde leasing og finansiering af transportudstyr.

Derudover tilbyder vi også flådestyrings systemer til alle i transportbranchen uanset mærke og størrelse. Skifter lastbil var nogle af de første på markedet her i Danmark til at tilbyde flådeovervågning via GPS og vi har derfor stort knowhow omkring flådestyring og optimering af en eksisterende flåde, både i forhold til brændstofeffektivitet, optimering af flådens potentiale og ikke mindst håndtering af både køre/hviletid kombineret med arbejdsmarkeds direktivet. Har du brug for hjælp til optimering af din flåde eller tidregistrering, så kontakt os endelig.

Vores kvalitetsprodukter

Hos Volvo og Renault er kvalitet altafgørende. Hver del og komponent, vi designer, testes og fremstilles med en nøjagtighed, der måske synes overdreven for nogle. Men for os er det en nødvendighed. Det er denne dedikation, der skaber den effektivitet, sikkerhed og komfort, du oplever bag rattet i en Volvo eller Renault lastbil. Vores engagement sikrer, at vores lastbiler holdes i gang kilometer efter kilometer.

Vores opbygninger af lastbiler udføres med sans for kvalitet, vores motto er at det skal holde for evigt! Derfor søger vores opbyggere også altid ny viden og nye metoder som sikre at det vi laver virker 100% og de går aldrig på kompromis. Så overlad trygt din lastbil til vores opbyggere uanset hvilket lastvogns mærke du har købt.

Vores kvalitetsydelser

Når du køber en Volvo eller Renault lastbil er det ikke kun produktet du køber, det er også kvalitetsydelser og service i særklasse. Vi står bag vores produkter og er med dig hele vejen, vi hjælper dig uanset hvor i verdenen du skulle befinde dig med din lastvogn for hos Volvo og Renault har vi et stærkt globalt team af dygtige og engageret mekanikere som står klar til at hjælpe 24/7 hvis uheldet er ude.

https://www.volvotrucks.dk/da-dk/services/vehicle-service/roadside-assistance.html

Vores mål er at holde din lastbil kørende 24/7 og altid i topform, dette gøres ved at tilbyde servicekontrakter så du altid er sikker på at din lastbil er serviceret efter alle forskrifter og du ikke skal bruge unødig tid på nedbrud. Vi kan via. Volvo Connect altid udlæse fejlkoder fra din lastvogn og derved være på forkant ved at have de rigtige reservedele hjemme og have tid til din lastbil på værkstedet inden du måske selv har opdaget fejlen, dette er med til at holde din driftstid maksimalt oppe og hjælpe dig til at skabe en god og sund forretning, det er hvad vi kalder samarbejde, for vi ønsker at hjælpe vores kunder til at have en god forretning.

Vores miljøpolitik

Hos Skifter Lastbil er vi miljøbevidste. Vi sørger for at følge love og forordninger om miljøet og arbejder konstant for at forebygge forurening. Vi stræber efter at forbedre vores processer og minimere vores miljøbelastning via affaldssortering i alle afdelingerne.

Vores arbejdsmiljø er en prioritet – det skal være rent og pænt i alle vores afdelinger. Hele virksomheden, både ledelsen og medarbejderne, er engageret i at tænke og handle miljøbevidst.

Vi fokuserer på at bruge miljøvenlige og genanvendelige produkter og minimerer brugen af skadelige kemikalier. Alt affald bortskaffes gennem godkendte leverandører, og vi gennemfører årlig opfølgning med samarbejdspartnere for affaldsafhentning.

Vores lastbiler og serviceydelser

Vores mål hos Volvo og Renault er at udvikle lastvogne og serviceydelser, der har en mindre negativ indvirkning på miljøet. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre brændstofeffektiviteten og udforsker alternative brændstoffer og nye teknologier til fremtidens transportløsninger.

Effektiv energiudnyttelse

Siden 1970 er vores lastvognes brændstofforbrug faldet med 40 %, men vi ved, vi kan gøre det endnu bedre. Derfor har vi forpligtet os til konstant at forbedre vores effektivitet. Der arbejdes kontinuerligt på udvikling af ny teknologi som kan gøre transportbranchen mere grøn og miljøvenlig.

Materialer og Genbrug

Omkring en tredjedel af materialerne i en ny Volvo-lastvogn kommer fra genbrug. Og op mod 90 % kan genanvendes, når lastvognen når slutningen af sin levetid. Det er det vi kalder grøn omtanke og respekt for klodens materialer.

Samfundsansvar og bæredygtighed

Hos Skifter lastbil tager vi vores ansvar over for samfundet og miljøet meget alvorligt. Vi har indført initiativer for at reducere vores miljøaftryk, herunder investeringer brændstofeffektive servicevogne og elektriske biler hvor det teknisk er muligt at bruge, optimere vores lokationer så miljøaftrykket reduceres mest muligt og andre bæredygtige praksisser i vores daglige drift. Udover det miljømæssige, så tager vi også socialansvar i lokalområderne igennem sponsorater til udvalgte lokale klubber og samarbejde med lokale skoler, både tekniske skoler samt folkeskoler. 

Fremtiden for Skifter Lastbil A/S

Vi ser frem til en fremtid præget af endnu mere innovation. Elektrificering af vores produkter og udvikling af grønne transportløsninger er højt prioriteret. Vi stræber efter at fortsætte med at levere førsteklasses service og opfylde vores kunders behov i en mere bæredygtig verden.

Samarbejde, ansvar og innovativ fremtid - Vi er med dig som kunde hele vejen!


Acceptér Denne side bruger cookies